top of page

Kedves Érdeklődő!

Römmer Anita vagyok, és több mint 20 éve foglalkozom ingatlan közvetítéssel. Tapasztalatom és szakértelmem segítségével segítem ügyfeleimet megtalálni az ideális ingatlant vagy eladni ingatlanjukat a legjobb feltételekkel. Az ingatlanpiacon szerzett hosszú éves tapasztalatom segít abban, hogy sikeresen navigáljunk az ingatlanügyletek világában. Számíthat rám, hogy szakértői tanácsokkal és személyre szabott megoldásokkal támogassam az ingatlan céljai elérésében.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Az Én történetem

Már fiatalon éreztem a vonzalmat a házak, lakások és ingatlanok iránt. Miután befejeztem az egyetemet, a szenvedélyem vezetett el az ingatlan közvetítés világába. Hosszú éveken át igyekeztem felépíteni a szakmai hírnevemet és minél széleskörűbb tapasztalatot szerezni az ingatlanpiac minden aspektusában.

Az évek során számtalan embernek tudtam segíteni álmaik otthonának megtalálásában, vagy ingatlanjuk értékesítésében.

Közvetítőként célom a win-win szituáció kialakítása, melyet az ügyfeleim érdekeinek szem előtt tartásával, tanácsadással és támogatással igyekszem megvalósítani.

Az ingatlanok világában eltöltött hosszú évek alatt sikerült egy visszatérő ügyfélkört kiépítenem, melynek bízom benne Te leszel a következő tagja.

Kapcsolat

Most rajtad a sor, hogy megtaláljuk Neked 

álmaid otthonát avagy bérletét!

+36 20 265 9066

bottom of page