Ingatlan részletes adatai
Sárszentmihály ingatlanok
Sárszentmihály
Alapterület: 160 m2
28.200.000 Ft
Römmer Anita
Mobil: +36 20 265 9066
Részletes információk
Nyilvántartási szám:
5068
Település:
Sárszentmihály
Alapterület:
160 m2
Ár:
28.200.000 Ft
Kategória:
Eladó
Ingatlan típusa:
Családi ház
Telek mérete:
1221 m2
Szobák száma:
3 db
Félszobák száma:
3 db
Épület szintjei:
2 szintes
Fűtés:
Gázkazán
Komfort:
Összkomfort
Parkolás:
Kocsi beálló
Tömegközlekedés:
Felújított
Megjegyzés:
Központ közelében található 2 szintes, 2 GENERÁCIÓS, összközműves családi ház eladó +egy melléképülettel, ahol szintén kialakítottak egy konyhát és fürdőszobát.
A fedett kocsibeállóból könnyen lehet garázst építeni, található a telken még egy tároló helyiség, alatta egy zöldséges pincével.

A B30-as téglából épült a házat, 2010-ben körbeszigetelték, kicserélték a nyílászárókat, felújították a fürdőszobákat, kicserélték a víz- és villanyvezetékeket, cserélték a burkolatokat. A födémre 20cm kőzetgyapot szigetelést raktak.

A földszinti lakás helyiségei: közlekedő, konyha +étkező, kamra, egy nagyszoba, egy hálószoba, és egy harmadik szoba, ami korábban garázs volt, legutóbb műhelynek használták, ipari áram is van benne, de szobának is használható.

Külső lépcső vezet az emeleti lakásba, ahol van egy közlekedő, két nagy és egy kisebb szoba, zuhanyzós fürdőszoba, WC, konyha +étkező.

A ház mögött lévő kis házban is van egy zuhanyzó +WC, szoba- konyha egy légtérben, cserépkályhával lehet fűteni, áram almérőt szereltek fel. Mögé építettek egy szerszámtároló helyiséget.

Közel van óvoda, iskola, posta, gyógyszertár, buszmegálló!


Ingatlanközvetítő referens:
Römmer Anita
Név:
Römmer Anita
Mobil:
+36 20 265 9066
E-mail: