Ingatlan részletes adatai
Enying ingatlanok
ÁRCSÖKKENÉS!
Enying
Alapterület: 120 m2
10.900.000 Ft
Römmer Anita
Mobil: +36 20 265 9066
Részletes információk
Nyilvántartási szám:
3613
Település:
Enying
Alapterület:
120 m2
Ár:
10.900.000 Ft
Kategória:
Eladó
Ingatlan típusa:
Családi ház
Telek mérete:
1137 m2
Szobák száma:
3 db
Épület szintjei:
1 szintes
Fűtés:
Gázkazán
Komfort:
Összkomfort
Parkolás:
Garázs
Tömegközlekedés:
Részben felújított
Megjegyzés:
Enyingen eladó 3 szobás családi ház!
BESZÁMÍTANÁNAK VAGY CSERÉLNÉNEK székesfehérvári, budapesti 2-2,5 szobás lakásra.
A ház 1978-ban épült, de a felújítások 2008-ban fejeződtek be. Ennek során tető csere történt, beleértve az ereszcsatornát is. A belső munkálatok során a villany- és a vízvezetékeket cserélték újakra. A két, utca felé néző szobában nem kellett cserélni a jó állapotú fa parkettát, de az udvar felőli szobában -ez akár 2 félszobává is a alakítható-, és az előszobában laminált parkettát fektettek le. Járólappal burkolták a konyhát, az étkezőt, a közlekedőt, a fürdőt és a WC-t. A konyha és az étkező fala, a mennyezettel együtt, meleg, fa burkolatot kapott, a szobákban tapétát találunk. A nyílászárók fából készültek, mindegyiken van redőny és szúnyogháló. Telepítettek riasztórendszert is.
Az ingatlanhoz tartozik egy nagyméretű, 24m2-es garázs és két 10m2-es pince. Ezek egyikében alakították ki a kazánházat, ahol gáz- és vegyes tüzelésű kazánt helyeztek el. Padlás az egész ház felett található. Az épület beton födémes, ezért tetőtér beépítés is lehetséges. Két -üvegezett- teraszt is kialakítottak, a nagyobbik 15m2-es.
Az épület mögött nyári konyha, és több melléképület áll. A kertben találunk gyümölcsfákat, csemege szőlőt és virágoskertet is. Kerti csapokat építettek ki, de fúrt kút is rendelkezésre áll az öntözéshez. Az utcafront 17m, ettől beljebb található a telken az épület.
A kerti bútorok, kerti gépek, szerszámok, kiegészítők az árban benne foglaltak.
Ingatlanközvetítő referens:
Römmer Anita
Név:
Römmer Anita
Mobil:
+36 20 265 9066
E-mail: