Székesfehérvári ingatlanok, eladó lakások, családi házak, kiadó lakások

Nyilvántartási szám:

Honlap ajánló

Ajánlja honlapunkat
barátainak, ismerőseinek

Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Címzett neve:
Címzett e-mail címe:

Visszahívás kérése

Név:
Vezetékes telefon:
Mobil telefon:
E-mail cím:
Ingatlan sorszáma:
Milyen ügyben?
Üzenet:

Adatvédelem

Adatvédelem

 

Tanácsadási és közvetítői szolgáltatások

A megadott személyes adatokat és információkat a Gorsium Ingatlan Iroda kizárólag az adott szolgáltatás igényléséhez használja fel. Az Ön adatai és információi csak az arra feljogosítottak számára hozzáférhetőek, azok felhasználásánál és tárolásánál mindig a lehető legnagyobb biztonságot alkalmazzuk, hogy ezek harmadik személy, illetve illetéktelenek kezébe ne kerülhessenek.

 

Marketing célok

A hírlevél feliratkozáskor megadott adatokat kizárólag marketing célokra, továbbá a Gorsium Ingatlan Iroda Ingatlanvadász tevékenységével kapcsolatosan használjuk fel. Az adatok felhasználásánál és tárolásánál mindig a lehető legnagyobb biztonságot alkalmazzuk, hogy ezek harmadik személy, illetve illetéktelenek kezébe ne kerülhessenek.

 

Amennyiben nem kíván a fent megadott elérhetőségek valamelyikén tájékoztatókat kapni, kérjük, jelezze azt elektronikus (ingatlan@gorsiumingatlan.hu), vagy postai úton, a Gorsium Ingatlan Iroda (8000 Székesfehérvár, Kégl György utca 13.) címére küldött levélben, ennek hiányában az Ön részéről elfogadottnak tekintjük a fent leírtakat.